Traject persoonlijke ontwikkeling, opleiding Haptonomisch hulpverlener en Basisjaar haptonomie: start 2 oktober 2017

Synergos de Nederlandse vakopleiding voor haptonomie, geeft een deel van de opleidingen/cursussen ook in Den Haag. Dat geldt in ieder geval voor Basis haptonomie, dat onderdeel is van de volgende

bijzondere vaste combinaties

  • traject Persoonlijke ontwikkeling (basis haptonomie gevolgd door een persoonlijk jaar van 14 dagen). Het persoonlijk jaar kenmerkt zich vooral door speel- en leerruimte, waarbij we uiteraard reflecteren op ontdekkingen die je over jezelf doet. Je zult zien dat je in al die totaal verschillende situaties elke keer weer je eigen thema(‘s) tegenkomt. Hierdoor herken je ze steeds sneller en makkelijker, óók in je dagelijks leven en werk! Dit versnelt je leerproces. 26 dagen vol ervaringen!  (de basis haptonomie gevolgd door een persoonlijk jaar)
    Direct in te zetten in je dagelijks leven voor: thuis, werk, sport, leren, communicatie en creativiteit.
  • opleiding Haptonomisch hulp- en zorgverlener (basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). In de specialisatiefase leer je de haptonomische kennis en vaardigheden toepassen bij het behandelen van cliënten in je eigen vakgebied.

 

Basis haptonomie

vormt de start van zowel het traject Persoonlijke ontwikkeling als van de opleiding Haptonomisch Hulpverlener. Bovendien is het de basis voor de Vakopleiding.

In Den Haag begint de nieuwe editie Basis haptonomie in het najaar 2017 (12 dagen).
De eerste dag vindt plaats op maandag 2 oktober 2017 en de laatste op 19 maart 2018.

Deze serie lessen is ook als zelfstandig onderdeel te volgen.

 

Met deze drie vormen leer je hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving.

 

Het basisjaar en het traject Persoonlijke ontwikkeling zijn er voor iedereen die meer wil leren over de invloed van gevoelens in leven en werk.

 

 

Om de 5 specialisatiedagen van de opleiding Haptonomisch hulp- en zorgverlener te volgen moet je werkzaam zijn in de zorg.

 

Deze trajecten/losse cursussen worden twee maal per jaar gegeven. De eerstvolgende mogelijkheid is de najaarseditie 2017.