Synergos Basis haptonomie Den Haag, eerstvolgende mogelijkheid najaar 2018

website-tigges-sfoto-logo

Basis haptonomie

In Den Haag begint de nieuwe editie Basis haptonomie op 2 oktober 2018 en eindigt op 5 maart 2019 (12 dagen). Deze basislessen zijn er voor iedereen die meer wil leren over de invloed van gevoelens in leven en werk. Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving.

Deze serie lessen is los te volgen maar dient tevens als basis voor de Vakopleiding en volg je ook als je kiest voor de volgende bijzondere vaste combinaties

  • traject persoonlijke ontwikkeling (basis haptonomie gevolgd door een persoonlijk jaar van 14 dagen). Het persoonlijk jaar kenmerkt zich vooral door speel- en leerruimte, waarbij we uiteraard reflecteren op ontdekkingen die je over jezelf doet. Je zult zien dat je in al die totaal verschillende situaties elke keer weer je eigen thema(‘s) tegenkomt. Hierdoor herken je ze steeds sneller en makkelijker, óók in je dagelijks leven en werk! Dit versnelt je leerproces. 26 dagen vol ervaringen!
    Direct in te zetten in je dagelijks leven voor: thuis, werk, sport, leren, communicatie en creativiteit.
  • Opleiding Haptonomisch Hulpverlener (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). In de specialisatiefase leer je de haptonomische kennis en vaardigheden toepassen bij het behandelen van cliënten in je eigen vakgebied.
  • Opleiding Persoonlijke Coaching (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). Je leert in de specialisatiefase binnen je eigen (werk)gebied haptonomische beginselen toe te passen bij de coaching, begeleiding en aansturing van andere mensen. Je gaat de interactiedynamiek gebruiken ten gunste van het contact.
  • Haptonomie in het onderwijs (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). De vijf specialisatiedagen gaan onder meer over groepsdynamiek en interactie.
Deze trajecten worden twee maal per jaar gegeven. Inschrijven voor de najaarseditie 2018 Den Haag is nu mogelijk.