Opleidingen Haptonomisch Hulpverlener, Persoonlijke Coaching, Haptonomie in het onderwijs en Haptonomie bij stervensbegeleiding. Den Haag: start voorjaar 2018.

4 korte specialisaties bestaande uit de basis haptonomie (12 dagen) en 5 specialisatiedagen.

In Den Haag begint de nieuwe editie Basis haptonomie op 6 maart 2018 (12 dagen). De laatste lesdag is op 3 juli 2018. Deze basislessen zijn er voor iedereen die meer wil leren over de invloed van gevoelens in leven en werk. Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving.

Deze serie lessen is los te volgen maar dient ook als basis voor de Vakopleiding en de volgende bijzondere vaste combinatie

  • opleiding Haptonomisch Hulpverlener (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). In de specialisatiefase leer je de haptonomische kennis en vaardigheden toepassen bij het behandelen van cliënten in je eigen vakgebied.
  • Opleiding Persoonlijke Coaching (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). Je leert in de specialisatiefase binnen je eigen (werk)gebied haptonomische beginselen toe te passen bij de coaching, begeleiding en aansturing van andere mensen. Je gaat de interactiedynamiek gebruiken ten gunste van het contact.
  • Opleiding Haptonomie in het onderwijs (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). De vijf specialisatiedagen gaan onder meer over groepsdynamiek en interactie.
  • Opleiding Haptonomie bij stervensbegeleiding (de basis haptonomie gevolgd door een specialisatiefase van 5 dagen). Tijdens de 5 specialisatiedagen onder meer uitgebreid aandacht voor de processen van loslaten en verbinden.
Deze trajecten worden twee maal per jaar gegeven. Inschrijven voor de voorjaarseditie 2018 is nu mogelijk.