Synergos traject persoonlijke ontwikkeling in Den Haag. Eerstvolgende: najaar 2018

website-tigges-sfoto-logo

Basis haptonomie

Deze lessen zijn als zelfstandig onderdeel te volgen maar vormen ook de start voor onder meer het traject persoonlijke ontwikkeling. In Den Haag begint de nieuwe editie Basis haptonomie op 2 oktober 2018 en eindigt op 5 maart 2019 (12 dagen). Deze basislessen zijn er voor iedereen die meer wil leren over de invloed van gevoelens in leven en werk. Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving.

 

Traject persoonlijke ontwikkeling

(basis haptonomie gevolgd door een persoonlijk jaar van 14 dagen). Het persoonlijk jaar kenmerkt zich vooral door speel- en leerruimte, waarbij we uiteraard reflecteren op ontdekkingen die je over jezelf doet. Je zult zien dat je in al die totaal verschillende situaties elke keer weer je eigen thema(‘s) tegenkomt. Hierdoor herken je ze steeds sneller en makkelijker, óók in je dagelijks leven en werk! Dit versnelt je leerproces. 26 dagen vol ervaringen!
Direct in te zetten in je dagelijks leven voor: thuis, werk, sport, leren, communicatie en creativiteit.

Dit traject wordt twee maal per jaar gegeven. Inschrijven voor de najaarseditie 2018 Den Haag nu mogelijk.