Open lesavond 11 september 2018 met als thema gevoelscommunicatie

Waarom dans je met de één zo makkelijk, beweeg je als één geheel, terwijl je een ander steeds op de tenen trapt?

Ook als je niet danst beweeg je iedere dag opnieuw met en tussen mensen. Soms gaat dat synchroon en soms botst dat, al dan niet letterlijk. Waarom soms wel en soms niet dat soepele contact? Dit komt vooral door de gevoelscommunicatie.

 

De nadruk van deze trainingsavond vol beweging ligt vooral op het zien en ervaren van de kracht van de gevoelscommunicatie. Zodra mensen in een ruimte verkeren, beïnvloeden ze elkaar. Deze gevoelscommunicatie verloopt grotendeels onbewust en je kunt je daaraan niet onttrekken. Je kunt er wel bewustzijn over krijgen en leren hoe je ermee kunt omgaan.

 

Datum: 11 september 2018
Tijd: 19.00-21.00 uur
Na de open lesavond is er volop ruimte voor vragen en informatie over de opleidingen van Synergos.
Locatie: Synergos Den Haag, het Vreedehuis (voorheen De Zalen), Riouwstraat 1, 2585 GP Den Haag