Persoonlijke ontwikkeling: start 1 oktober 2019

Synergos de Nederlandse vakopleiding voor haptonomie, geeft een deel van de opleidingen/cursussen ook in Den Haag. Dat geldt in ieder geval voor Basis haptonomie, dat onderdeel is van de volgende

bijzondere vaste combinatie:

traject Persoonlijke ontwikkeling (basis haptonomie gevolgd door een persoonlijk jaar van 14 dagen). Het persoonlijk jaar kenmerkt zich vooral door speel- en leerruimte, waarbij we uiteraard reflecteren op ontdekkingen die je over jezelf doet. Je zult zien dat je in al die totaal verschillende situaties elke keer weer je eigen thema(‘s) tegenkomt. Hierdoor herken je ze steeds sneller en makkelijker, óók in je dagelijks leven en werk! Dit versnelt je leerproces. 27 dagen vol ervaringen!  (de basis haptonomie gevolgd door een persoonlijk jaar)
Direct in te zetten in je dagelijks leven voor: thuis, werk, sport, leren, communicatie en creativiteit.

 

Basis haptonomie

vormt de start van zowel het traject Persoonlijke ontwikkeling als van diverse korte opleidingen. Bovendien is het de basis voor de Vakopleiding.

In Den Haag begint de nieuwe editie Basis haptonomie op 1 oktober 2019 (13 dagen).

Deze serie lessen is ook als zelfstandig onderdeel te volgen.

 

Je leert hoe je je eigen gevoelens beter kunt herkennen en in balans kunt brengen met wat je denkt en doet. Je doet daarmee recht aan je talenten en zult helderder en doeltreffender communiceren met je omgeving.

 

Het basisjaar en het jaar Persoonlijke ontwikkeling zijn er voor iedereen die meer wil leren over de invloed van gevoelens in leven en werk.

Het persoonlijke ontwikkelingsjaar start in het najaar. Binnenkort is inschrijven voor de najaarseditie 2019 mogelijk.